GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
MEGGLE
NA KRUH

MEGGLE Hrvatska d.o.o.

O NAMA

Dobro došli na stranice tvrtke Meggle Hrvatska!

Dopustite da vam se predstavimo u nekoliko sljedećih redaka, nakon čega slobodno nastavite putovanje kroz stranicu, u potrazi za odličnim receptima, savjetima i informacijama o našim proizvodima.

Meggle Hrvatska je u ovome trenutku jedna od tri najznačajnije mljekare u našoj zemlji. Tijekom samo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, uspijevamo zadobiti povjerenje sve većeg broja kupaca, a time se iz dana u dan povećavaju naša odgovornost, ali i zadovoljstvo.

U srži tvrtke Meggle su konstantne inovacije koje osvajaju srca naših kupaca. Želja nam je proizvesti male, svakodnevne užitke i okuse koji su dragi našem domaćem stanovništvu. Zato osluškujemo želje kupaca i reagiramo kroz unaprjeđenje kvalitete i pakiranja proizvoda te kreiranjem potpuno novih proizvoda na tržištu.

Ovo je posao koji je pun izazova, ali ga znamo raditi i u njemu apsolutno uživamo.

Isprobajte i vi taj užitak!

POVIJEST TVRTKE MEGGLE

U Hrvatskoj priča naše tvrtke započinje s 1996. godinom, a u Njemačkoj, točnije u Bavarskoj nedaleko od Münchena, još daleke 1889. Tada je Josef Anton Meggle, djed današnjeg vlasnika Tonija Megglea, osnovao malu siranu a kako se kasnije ispostavilo, s velikim potencijalom.

Od 1996. Meggle ulazi na hrvatsko tržište putem distribucijskog centra s uredom u Matuljima podno Učke. Tri godine kasnije kreće i proizvodnja naših proizvoda, zahvaljujući suradnji s osječkom mljekarom IPK Mia iz koje nastaje Meggle Mia d.o.o. U tome trenutku možemo reći da Meggle postaje dio hrvatske proizvodne snage.

U rujnu 2004. Meggle Mia d.o.o. se pripojila mljekari IPK Mia d.d. te su poslovanje nastavile kao jedno poduzeće s novim nazivom Meggle Osijek d.d. Krajem sljedeće godine proizvodni se pogon Meggle Osijek d.d. pripojio trgovačkom poduzeću Meggle Adria d.o.o., čime dolazimo do trenutka osnivanja današnje tvrtke Meggle Hrvatska d.o.o sa sjedištem u Osijeku.

Još jedna sjajna činjenica čini 2004. godinu prijelomnom za našu tvrtku. Tada je Meggle kao jedna od rijetkih mljekara u Hrvatskoj dobila EU veterinarski kontrolni broj objekta, a u 2008. je uspješno certificirana za sustav upravljanja kvalitetom i na EU tržištima jačajući time izvozni kapacitet Hrvatske.

Meggle Hrvatska danas je treća mljekara u Hrvatskoj s prepoznatljivom tradicijom proizvodnje visokovrijednih proizvoda od najkvalitetnijeg slavonskog mlijeka.

Upravu tvrtke čine:
g. Marjan Vučak, Predsjednik Uprave

PRIDRUŽITE NAM SE

Dobrodošli! Drago nam je što ste zainteresirani biti dijelom našeg tima, stoga dopustite da vam se predstavimo.

MEGGLE Hrvatska d.o.o. zapošljava oko 185 zaposlenika različitih kvalifikacija, stručnih sprema i profila. Tako je 36 % naših zaposlenika u dobi između 25 i 40 godina, a čak 21 % čine osobe visoke i više stručne spreme. Unatoč činjenici da je veliki dio naših zaposlenika zaposlen u odjelima proizvodnje, održavanja, transporta, skladišta, gdje rad zahtjeva fizički napor, čak 37 % naših zaposlenika čine ženske osobe, dok je ukupno 50 % vodećeg menadžmenta također u rukama "nježnijeg" spola.

Za sve dodatne informacije o kampanji, o našim proizvodima te ukoliko imate prijedlog ili bilo kakav komentar obratite nam se.

Uz Vašu podršku postajemo bolji!

MEGGLE Hrvatska d.o.o.
Zagrebačka cesta 126, 5. kat
10 090 Zagreb, Hrvatska

Tel.: +385 31 514 993/999
Fax.: +385 31 505 585
E-mail: meggle@meggle.hr
Web: www.meggle.hr

MEGGLE Hrvatska, mljekarska industrija, društvo s ograničenom odgovornošću
Društvo je upisano u Registar trgovačkog suda u Osijeku.

MBS: 040043212
Porezni broj: 01219022
OIB: 48012167049
Banka: OTP Banka
IBAN:
HR 62 2407000 1100616227
SWIFT: OTPVHR2X
Temeljni kapital: 42.969.500,00 kn uplaćen u cijelosti
Uprava društva: Marjan Vučak, predsjednik