GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
MEGGLE
NA KRUH
Punjeni krumpir u foliji na roštilju

JELA S ROŠTILJA

Punjeni krumpir u foliji na roštilju


TIME CCA 40 MINUTA



SASTOJCI:
» 4 velika krumpira od cca 160 g
» 1 velika mrkva od cca 100 g
» 40 g klica alfa alfa (pšenične klice, klice graha, ...)
» 200 g Meggle kiselog vrhnja
» 70 g Meggle maslaca sa začinskim biljem

PRIPREMA:
Krumpire oprati i umotati u alufoliju. Peći cca 40 minuta na zagrijanom roštilju. Povremeno okretati. U međuvremenu mrkvu oguliti i krupno naribati. Klice oprati i ostaviti da se ocijede. Kiselo vrhnje promiješati da se dobije glatka smjesa. Krumpir izvaditi iz folije, s gornje strane otvoriti te svaki napuniti s 2 jušne žlice kiselog vrhnja. Preko toga posipati naribanu mrkvu i klice alfa alfa (pšenične klice, klice graha, ... ). Maslac sa začinskim biljem izrezati na 8 ploški te staviti po 2 ploške na svaki krumpir.


OSTALI RECEPTI
RECEPTI