MEGGLE
NA KRUH
Njoke s gljivama

SLANA JELA

Njoke s gljivama


TIME CCA 10 MINUTA



SASTOJCI:
» 250 g njoka
» sol
» 150 g gljiva (npr. pečurke, šampinjoni, vrganje)
» 80 g Meggle maslaca sa začinskim biljem
» svježe mljeveni papar
» svježe naribani muškatni oraščić
» 30 g svježe naribanog parmezana
» svježe bilje za začiniti (npr. timijan)

PRIPREMA:
Skuhati njoke u slanoj vodi prema uputama na pakiranju. Gljive očistiti i sitno nasjeckati. Maslac sa začinskim biljem otopiti u dubokoj tavi, dodati gljive i pržiti dok ne porumene. Dobro ocijeđene njoke dodati i također kratko popržiti. Začiniti paprom i muškatnim oraščićem. Poslužiti posipano parmezanom i svježim biljem.


OSTALI RECEPTI
RECEPTI