GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Mlijeko S farme
Mlijeko S farme
Mlijeko "S farme"
Ovo svježe mlijeko kontroliranog podrijetla rezultat je težnje da vam pružimo prirodni i puni okus mlijeka kakvo ste pili kao djeca.

Sve mlijeko "S farme" dolazi s jedne jedine lokacije - tradicionalne farme Landia, smještene u Tordincima pokraj Vukovara. Na njoj sretno živi 250 krava, tetošenih hranom uzgojenom na istoj farmi, prirodnim putem i bez aditiva. One slobodno šeću i samostalno biraju kada će otići na mužnju.

Kako bi kvaliteta mlijeka "S farme" ostala očuvana, vrijeme prijevoza do mljekare je iznimno kratko, a u samoj mljekari koristi se najsuvremenija
tehnologija obrade. Količine svježeg mlijeka koje se godišnje proizvode na farmi Landia su ograničene te neće biti zamijenjeno mlijekom s neke druge farme.

Kada se radi o namirnici koju cijela obitelj konzumira svakodnevno, važno je znati odakle dolazi i na koji se način proizvodi. Upravo je ta transparentnost njegova podrijetla ono što ovo mlijeko čini posebnim.

A uz jutarnju čašu mlijeka ili kavicu, dan je najbolje započeti dobrim vijestima. Na ovom linku možete skinuti Svježe vijesti iz provjerenog izvora, baš kao što je i naše mlijeko.
SASTOJCI I NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

Energija 256 kJ / 61 kcal
Masti 3,2 g
od kojih zasićene masne kiseline 2,0 g
Ugljikohidrati 4,7 g
od kojih šećeri 4,7 g
Bjelančevine 3,4 g
Sol 0,1 g
Kalcij 120 mg (15 % PU*)

*PU - preporučeni unos


Mlijeko S farme
Mlijeko S farme