MEGGLE
NA KRUH
PANNA COTTA

PANNA COTTA

Panna Cotta je talijanski desert porijeklom iz Piedmonta. Ova kremasta desertna delicija s okusom vanilije po strukturi će vas podsjetiti na puding, ali usuđujemo se reći da je još ukusnija. Uživajte u laganom, ali nezaboravnom desertu… Samo pustite neka se polako topi u ustima. Osim neodoljivog okusa, Meggle Panna Cotta je poznata po iznimno jednostavnom načinu pripreme. U samo par minuta do premium deserta!

Priprema: Grijati na temperaturi od 40°C do 50°C dok ne postane tekućina (ne kuhati). Tekućom Panna Cottom punite posudice za serviranje i ostavite da odstoji 10 – 20 minuta na sobnoj temperaturi. Hladite u hladnjaku (4-8°C) oko 4 sata. Ohlađeno istresite iz posudica i ukrasite po želji.

Meggle Panna Cotta dolazi u pakiranju od 1 L. Jedno pakiranje je dovoljno za 10 -12 porcija.

SASTOJCI I NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Sastojci: vrhnje (87 %), šećer, želatina, maltodekstrin, stabilizatori: karagenan, guar guma, E450; arome.


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

Energija 749 kJ / 179 kcal
Masti 11 g
od kojih zasićene masne kiseline 5,8 g
Ugljikohidrati 16 g
od kojih šećeri 16 g
Bjelančevine 4,1 g
Sol 0,18 g

OSTALI PROIZVODI

VANILIJA I STRACCIATELLA
VANILIJA I STRACCIATELLA
JoBu
JoBu